ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΑ!!!!

'' Πιστεύω σε οτιδήποτε μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Πιστεύω στις νεράιδες , τους δράκους , τα παραμύθια . Όλα υπάρχουν , ακόμα κι αν βρίσκονται στο μυαλό σας . Ποιος είπε ότι τα όνειρα και οι εφιάλτες δεν εκφράζουν την πραγματικότητα ;
ΤΖΟΝ ΛΕΝΟΝ

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Διάψευση του Ολυμπιακού Βόλου για Σανκαρέ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου διαψεύδει τα σενάρια περί μεταγραφής του Πάπα Σανκαρέ όπως και οποιουδήποτε άλλου ποδοσφαιριστή της ομάδας του οποίο το όνομα πιθανόν ακουστεί τις επόμενες ημέρες, αφού έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές της όπως χαρακτηριστικά αναφέρει
Όπως τονίζει η ομάδα της Μαγνησίας αυτή την περίοδο δεν συζητάει για πιθανές μεταγραφές παικτών της λόγω της συμμετοχής της στα πλέι οφ.

Παράλληλα τονίζει ότι η ΠΑΕ βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων περί πιθανής μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της.
 
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ διαψεύδει τα σενάρια περί μεταγραφής του Papa Sankare, καθώς και οποιουδήποτε άλλου ποδοσφαιριστή της ομάδας, του οποίο το όνομα πιθανόν ακουστεί τις επόμενες ημέρες, αφού έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές της.

Εξάλλου η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν συζητάει για πιθανές μεταγραφές παικτών της, αυτήν την περίοδο, για δύο ουσιαστικούς λόγους:


Πρώτον, διότι η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται στη διαδικασία των Play Offs, άρα οποιαδήποτε συζήτηση είναι άκαιρη χρονικά.


και δεύτερον, διότι η ΠΑΕ βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων περί πιθανής μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της".

Τα μίνι διαρκείας για τα πλέι οφ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση για τις τιμές των μίνι διαρκείας για τα πλέι οφ. Πιο αναλυτικά:

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει τις τιμές των μίνι εισιτηρίων διαρκείας για τα Play Offs 2010-2011 καθώς και την τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων για κάθε αγώνα. Οι τιμές είναι οι εξής:
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΘΥΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ & ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Θέσεις VIP (Θύρα 21): Μίνι Διαρκείας 120€, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 50€

ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ (Θύρες 13-20, 23-30, 43-56), Μίνι Διαρκείας 60€, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25€

ΠΕΤΑΛΟ (Θύρες 1-12): Μίνι Διαρκείας 35€, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 15€

ΚΕΡΚΙΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ (Θύρες 31-42) εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25€
Επισημάνσεις:


* Οι κάτοχοι των εισιτηρίων VIP (πρωταθλήματος), έχουν σειρά προτεραιότητας για την απόκτηση του VIP Μίνι Διαρκείας διατηρώντας την ίδια θέση, καθώς και τη θέση parking που είχαν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.


• Αξίζει να επισημανθεί ότι στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τους φιλοξενουμένους, λόγω των επεισοδίων που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον αγώνα πρωταθλήματος στο Βόλο.

Στο συγκεκριμένο αγώνα θα εισέλθουν μόνο οι κάτοχοι των Μίνι Διαρκείας Play Offs, ενώ θα διατεθούν και 1.500 εισιτήρια αγώνα, τα οποία θα διαχειριστούν και θα διαθέσουν αποκλειστικά και μόνο οι Σύνδεσμοι των Οργανωμένων Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου (Austrian Boys, Vatos Locos, ΣΦΕΟΒ).


• Για τους αγώνες έδρας των Play Offs, Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ, το εισιτήριο στην κερκίδα των φιλοξενουμένων (θύρες 31-42) ορίζεται στα 25 ευρώ.
Η Διάθεση των Μίνι Διαρκείας Play Offs ξεκινά από την Τετάρτη


• Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011, από τις 18:00, μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Π. Μελά 3 με Ιάσονος) καθώς και από τους συνδέσμους των οργανωμένων (Austrian Boys, Vatos Locos, ΣΦΕΟΒ, μόνο των 35 €).


• Ωράριο λειτουργίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για τη διάθεση των Μίνι Διαρκείας των Play Offs καθημερινά από τις 9:00-14:00 & 18:00-21:00. 
                                                                                        ΠΗΓΗ:sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου