ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΑ!!!!

'' Πιστεύω σε οτιδήποτε μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Πιστεύω στις νεράιδες , τους δράκους , τα παραμύθια . Όλα υπάρχουν , ακόμα κι αν βρίσκονται στο μυαλό σας . Ποιος είπε ότι τα όνειρα και οι εφιάλτες δεν εκφράζουν την πραγματικότητα ;
ΤΖΟΝ ΛΕΝΟΝ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ανοχύρωτοι Βόλος και Μαγνησία μπροστά στο ενδεχόμενο πυρκαγιών

monopatiΑνοχύρωτος ο ενιαίος Βόλος και ο Νομός Μαγνησίας μπροστά στο ενδεχόμενο εκδήλωσης πυρκαγιών
. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν έχει συντηρήσει τα μηχανήματά της, δαπάνες για αγορές πετρελαίου δεν γίνονται, χειριστές δεν υπάρχουν, τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δεν επαρκούν, πυροφυλάκια δεν διαθέτουν προσωπικό, δαπάνες για καθαρισμούς δασών και αγροτικών δρόμων δεν έχουν εγκριθεί και όλες οι ελπίδες έχουν «εναποτεθεί στο Θεό», όπως δήλωσαν χθες όλοι οι εκπρόσωποι φορέων που συμμετείχαν στη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου για την πρόληψη και την προετοιμασία των υπηρεσιών εν όψει του καλοκαιριού.
Η πρόταση που θα καταθέσει ο Δήμος Βόλου στην κεντρική διοίκηση σε ό,τι αφορά την πρόληψη των πυρκαγιών, είναι η αυτονόμηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο αντιδήμαρχος κ. Ταμπάζης δήλωσε χθες ότι η Πυροσβεστική μπορεί να διαχειριστεί και τις πιστώσεις για την πρόληψη, τα μηχανήματα, το συντονισμό και να μη μοιράζονται χρήματα και αρμοδιότητες εδώ κι εκεί.


          πηγη:thissvolos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου