ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΑ!!!!

'' Πιστεύω σε οτιδήποτε μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Πιστεύω στις νεράιδες , τους δράκους , τα παραμύθια . Όλα υπάρχουν , ακόμα κι αν βρίσκονται στο μυαλό σας . Ποιος είπε ότι τα όνειρα και οι εφιάλτες δεν εκφράζουν την πραγματικότητα ;
ΤΖΟΝ ΛΕΝΟΝ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Πρωτότυπες θήκες φορητών υπολογιστών

Έχετε βαρεθεί να μεταφέρετε το φορητό υπολογιστή σας στις κλασσικές τσάντες μεταφοράς; Αν ναι, ορίστε κάποιες πρωτότυπες τσάντες τύπου «sleeve», που αν μη τι άλλο σίγουρα θα τις βρίσκετε πιο εύκολα μέσα στο δωμάτιο σας.

«My documents»:
Ο φάκελος αυτός στο ηλεκτρονικό σας σύστημα, είναι η τοποθεσία όπου εξ ορισμού φυλάτε όλα τα έγγραφα σας. Η όλη ομάδα των φακέλων με αυτό το σχήμα ξεκίνησε από την εταιρεία Xeroc Parc που το σχεδίασε για ένα δικό της ,πρωτοποριακό για την εποχή, πρόγραμμα. Οι φάκελοι είχαν σχεδιαστεί έτσι ώστε να θυμίζουν ακριβώς ένα φάκελο εγγράφων από την πραγματική ζωή. Εκ τότε χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον και είναι σχεδόν αδύνατον να μη το έχετε συναντήσει όποιο λειτουργικό σύστημα και αν χρησιμοποιείτε.



Αεροπορικού Ταχυδρομείου:



Για τον MacBook Pro, Μάλλινη γκρι με Καφέ δέρμα:
Για αυτούς που προτιμούν ένα πιο κλασσικό στυλ, μάλλινη τσάντα, με δερμάτινες λεπτομέρειες.




Skooba DIY Sleeves:
Εδώ για όσους έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες, μπορούν να χρησιμποιήσουν στυλό, πινέλο ή με οποιοδήποτε τέλως πάντων τρόπο μπορούν για να εκφραστούν. Έτσι κυκλοφορείς με μία τσάντα με δικό σου εκφραστικό στυλ.



9-5:
Και αυτό αναφέρεται σε ωράριο εργασίας, για τους επαγγελματικούς τύπους με δόσεις χιούμορ. Ανθεκτική και θα προστεύσει τον υπολογιστή σας από χτυπήματα, χάρη στην επένδυση με αφρό. Προσοχή μη σας χυθεί καφές ή κόκκινο κρασί.


Με αποτυπώματα νομισμάτων:
Για τους φιλάργυρους, μέρες που είναι και όλας.



Θήκη Fair:
Εδώ ουσιαστικά έχουμε θήκη, ώστε να προστατεύει τον υπολογιστή μέσα σε μία μεγαλύτερη τσάντα ή βαλίτσα από γρατσουνιές.


Leopard MacBook Sleeve:
Ξεφεύγει κατά πολύ από τα κλασσικά σχέδια, μιας και έχουμε το αποτύπωμα λεοπάρδαλης. Η αντιπρόσωπος εταιρεία υπόσχεται να χάσει ποτέ τα «άγρια» χρώματαν είναι 100 τοις εκατό μόνιμα και θα αντέξουν και την πλύση.



Τσάντα Τέρας:
Για παιδιά και για όσους αισθάνονται παιδιά ακόμα. Είστε ένας από αυτούς;



                               ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου