ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΑ!!!!

'' Πιστεύω σε οτιδήποτε μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Πιστεύω στις νεράιδες , τους δράκους , τα παραμύθια . Όλα υπάρχουν , ακόμα κι αν βρίσκονται στο μυαλό σας . Ποιος είπε ότι τα όνειρα και οι εφιάλτες δεν εκφράζουν την πραγματικότητα ;
ΤΖΟΝ ΛΕΝΟΝ

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

«Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Μπλάνκο»

«Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Μπλάνκο» 

Αποχωρεί μετά από τέσσερα χρόνια

Το «διαζύγιο» του Ίσμαελ Μπλάνκο με την ΑΕΚ μετά τα πλέι οφ το περίμεναν όλοι και απλά απέμενε να επιβεβαιωθεί από μία έστω εμπλεκόμενη πλευρά. Αυτό έκανε ο μάνατζερ του Αργεντινού, Χουάν Μπέρος τονίζοντας: «Δεν ήρθαμε σε συμφωνία και ο Μπλάνκο φεύγει…»

Μετά και από την τελευταία συνάντηση του παίκτη με την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου οι διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο δεν είχαν καρποφορήσει, οι φίλοι της Ένωσης είχαν αρχίσει να συμβιβάζονται με την ιδέα της αποχώρησης του Αργεντινού επιθετικού. Το σενάριο αυτό επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο του παίκτη, ο οποίος δήλωσε:

«Ο Μπλάνοκ φεύγει, δεν φτάσαμε σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Δεν άλλαξε κάτι, για αυτό και στις 30 Ιουνίου ο Ίσμαελ θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ. Ήδη αναζητάμε την επόμενη ομάδα του. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση από όπου και αν προέρχεται».

πηγη:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου